Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Strand Sibiu. Vanzari case 8 camere. vila deosebita cu 1000 mp teren in sibiu zona stra

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 1.000 m2 teren in zona Strand - Sibiu
Oct 12, 2017 Oct 12, 2017 Vila in stil frantuzesc de vanzare in Sibiu zona Strand cu deschidere de 70 metri liniari la doua strazi, avand o suprafata utila de 440 mp construita prin D+P+E+M, situata in zona 1 a Sibiului, la 3 minute de Parcul Sub Arini, la 10 minute de mers pe jos de centrul istoric al orasului. Vila dispune de o gradina si curte libera amenajata de 750 mp cu spatiu pentru barbeque, fantana arteziana, terase, pomi fructiferi, flori impresionante, un garaj de 20 mp, pe langa cele 4 locuri de parcare in curte. Intreaga constructie beneficiaza de imbunatatiri de cea mai buna calitate, precum: usi si geamuri din termopan cu lemn masiv vopsit manual in Olanda, parchet din lemn masiv pe toata suprafata casei, 2 centrale termice Ferolli cu calorifere din aluminiu, gresie si faianta in bucatarie si bai, in bucatarie incalzirea se afla in pardoseala. La parterul casei se afla un salon de o luminozitate naturala impresionanta, un living, un spatiu pentru spalatorie, o bucatarie cu camara open space cu spatiu de luat masa pentru o familie numeroasa din care se face accesul spre terasa. Accesul la demisol se face printr-o scara interioara din beton, iar la etaj printr-o scara interioara din lemn masiv. Demisolul poate fi folosit independent, fie ca spatiu de locuit, fie amenajat ca spatiu de birouri, cabinet cosmetic, compus din living, 2 incaperi si pivnita ce poate fi usor transformata in crama. Etajul este compus din 3 camere complet decomandate, dintre care 2 cu vedere in gradina, si una spre strada, o terasa de 35 mp, doua bai si un hol din care se face accesul la mansarda, aceasta fiind transformata intr-un studio, unde se afla dormitorul cu iesire pe terasa, cu 4 dressinguri, baia cu dus cu hidromasaj dar si o mica chicineta. In curtea casei se mai afla inca o constructie cu doua intrari, la prima se afla o bucatarie, iar la cea de-a doua 2 incaperi si o baie. Pretul de vanzare al acestei vile partial mobilate este de 450.000 euro.

vila deosebita cu 1000 mp teren in sibiu zona stra

Casa cu 1.000 m2 teren in zona Strand - Sibiu

Casa cu 8 camere, suprafata utila 440 m2, teren în suprafata de 1.000 m2.
Are 4 grupuri sanitare.
ID: 205725 | actualizat acum 6 ani si 6 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 450.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Strand
  • Numar camere: 8
  • Suprafata utila: 440 m2
  • Suprafata construita: 500 m2
  • Suprafata teren: 1.000 m2
  • Deschidere: 70 m
  • Nr grupuri sanitare: 4
  • An constructie: 2006

Alte informatii:

Vila in stil frantuzesc de vanzare in Sibiu zona Strand cu deschidere de 70 metri liniari la doua strazi, avand o suprafata utila de 440 mp construita prin D+P+E+M, situata in zona 1 a Sibiului, la 3 minute de Parcul Sub Arini, la 10 minute de mers pe jos de centrul istoric al orasului.
Vila dispune de o gradina si curte libera amenajata de 750 mp cu spatiu pentru barbeque, fantana arteziana, terase, pomi fructiferi, flori impresionante, un garaj de 20 mp, pe langa cele 4 locuri de parcare in curte.
Intreaga constructie beneficiaza de imbunatatiri de cea mai buna calitate, precum: usi si geamuri din termopan cu lemn masiv vopsit manual in Olanda, parchet din lemn masiv pe toata suprafata casei, 2 centrale termice Ferolli cu calorifere din aluminiu, gresie si faianta in bucatarie si bai, in bucatarie incalzirea se afla in pardoseala.
La parterul casei se afla un salon de o luminozitate naturala impresionanta, un living, un spatiu pentru spalatorie, o bucatarie cu camara open space cu spatiu de luat masa pentru o familie numeroasa din care se face accesul spre terasa. Accesul la demisol se face printr-o scara interioara din beton, iar la etaj printr-o scara interioara din lemn masiv.
Demisolul poate fi folosit independent, fie ca spatiu de locuit, fie amenajat ca spatiu de birouri, cabinet cosmetic, compus din living, 2 incaperi si pivnita ce poate fi usor transformata in crama.
Etajul este compus din 3 camere complet decomandate, dintre care 2 cu vedere in gradina, si una spre strada, o terasa de 35 mp, doua bai si un hol din care se face accesul la mansarda, aceasta fiind transformata intr-un studio, unde se afla dormitorul cu iesire pe terasa, cu 4 dressinguri, baia cu dus cu hidromasaj dar si o mica chicineta.
In curtea casei se mai afla inca o constructie cu doua intrari, la prima se afla o bucatarie, iar la cea de-a doua 2 incaperi si o baie.
Pretul de vanzare al acestei vile partial mobilate este de 450.000 euro.
  • Vanzare 450.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 205725 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 6 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 869 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1324 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 13.04.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei