Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Sibiu. Vanzari case 8 camere. vila pretabila pensiune turistica in sibiu tropini

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 1.080 m2 teren in Sibiu
Apr 24, 2017 Apr 24, 2017 Vila constructie noua la stadiul de rosu pretabila pentru investitie sau pensiune turistica de vanzare, zona Tropinii Noi din Sibiu, cu o suprafata totala de 1170 mp si utila de 980 mp dispusi pe cele trei niveluri ale cladirii, pozitionata intr-o zona cu o priveliste superba asupra orasului cat si a statiunii montane Paltinis. Imobilul este foarte spatios si bine desfasurat pe suprafata de teren aferenta, compus din trei niveluri open-space cu structura pe cadre, cu posibilitate de acces separat pe fiecare si o suprafata utila de 330 mp. Acesta detine si un garaj foarte spatios de 40 mp ( in partea din fata ) care permite parcarea a minim 2 autoturisme cu o terasa amenajata deasupra si o curte libera individuala de 750 mp atat in partea din fata cat si in spatele casei. De asemenea, exista posibilitatea amenajarii unor locuri de parcare, terenul generos oferind optiuni. La realizarea cladirii au fost folosite materiale de cea mai buna calitate cum ar fi caramida Porotherm de 35 cm, fier beton si ciment excelente, acoperis nou realizat pe structura de lemn, cu tigla Bramac, iar furnizarea curentului electric se ofera cu generator de curent de 24 KW. Oportunitatea unei investitii fructuoase este evidenta fiindca raportul pret calitate este exceptional. Sunt patru argumente clare in favoarea cumpararii acestui imobil pretabil pentru o pensiune: sunt 330 mp utili pe fiecare nivel adaptabili viziunii cumparatorului, investitia in materiale de exceptie care ofera o structura de rezistenta ideala, distanta foarte mica fata de Sibiu, privelistea superba. Drumul pana la pensiune este abordabil si se va asfalta in 2 ani, exista un plan de dezvoltare turistica a zonei respective. Pretul de vanzare al imobilului este de 65000 euro usor negociabil.

vila pretabila pensiune turistica in sibiu tropini

Casa cu 1.080 m2 teren in Sibiu

Casa cu 8 camere, suprafata utila 980 m2, teren în suprafata de 1.080 m2.
Are 3 grupuri sanitare.
ID: 188208 | actualizat acum 7 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 65.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Padurea dumbrava
  • Numar camere: 8
  • Suprafata utila: 980 m2
  • Suprafata construita: 1.170 m2
  • Suprafata teren: 1.080 m2
  • Deschidere: 20 m
  • Nr grupuri sanitare: 3
  • An constructie: 2009

Alte informatii:

Vila constructie noua la stadiul de rosu pretabila pentru investitie sau pensiune turistica de vanzare, zona Tropinii Noi din Sibiu, cu o suprafata totala de 1170 mp si utila de 980 mp dispusi pe cele trei niveluri ale cladirii, pozitionata intr-o zona cu o priveliste superba asupra orasului cat si a statiunii montane Paltinis.
Imobilul este foarte spatios si bine desfasurat pe suprafata de teren aferenta, compus din trei niveluri open-space cu structura pe cadre, cu posibilitate de acces separat pe fiecare si o suprafata utila de 330 mp.
Acesta detine si un garaj foarte spatios de 40 mp ( in partea din fata ) care permite parcarea a minim 2 autoturisme cu o terasa amenajata deasupra si o curte libera individuala de 750 mp atat in partea din fata cat si in spatele casei.
De asemenea, exista posibilitatea amenajarii unor locuri de parcare, terenul generos oferind optiuni.
La realizarea cladirii au fost folosite materiale de cea mai buna calitate cum ar fi caramida Porotherm de 35 cm, fier beton si ciment excelente, acoperis nou realizat pe structura de lemn, cu tigla Bramac, iar furnizarea curentului electric se ofera cu generator de curent de 24 KW.
Oportunitatea unei investitii fructuoase este evidenta fiindca raportul pret calitate este exceptional.
Sunt patru argumente clare in favoarea cumpararii acestui imobil pretabil pentru o pensiune: sunt 330 mp utili pe fiecare nivel adaptabili viziunii cumparatorului, investitia in materiale de exceptie care ofera o structura de rezistenta ideala, distanta foarte mica fata de Sibiu, privelistea superba.
Drumul pana la pensiune este abordabil si se va asfalta in 2 ani, exista un plan de dezvoltare turistica a zonei respective.
Pretul de vanzare al imobilului este de 65000 euro usor negociabil.
  • Vanzare 65.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 188208 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1837 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1503 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 01.11.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei