Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Sacel Sibiu. Vanzari case 8 camere. casa cu 8 camere in judetul sibiu localitatea mag

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 1.260 m2 teren in Sacel, Sibiu
Mar 22, 2017 Mar 22, 2017 Casa cu 8 camere de vanzare in judetul Sibiu localitatea Mag formata din 3 constructii care sunt facute in jurul anilor 1960 din caramida cu o suprafata totala de 260 mp care au fost renovate in anul 2013. Prima constructie este structurata de doua nivele subsol, parter si mansarda, la subsol este o pivnita incapatoare de 60 mp, la parter este un living spatios, un dormitor si doua bai iar la mansarda sunt 2 dormitoare. A doua constructie este structurata pe parter si mansarda unde se regasesc doua dormitoare. A treie cladire este structurata pe parter si etaj, la parter este un living frumos amenajat, bucatarie, baie cu cada si o sauna pe aburi iar la etaj este un dormitor si o terasa spatioasa de aproximativ 70 mp. Ca si utilitati are curent electric si apa potabila din fantana unde este hidrofor pentru a usura folosinta iar ca si imbunatatiri sunt geamuri termopan, parchet laminat, gresie, faianta, izolatie termica exterioara iar ca si incalzire sunt seminee pe lemne. Curtea imobilului este pavata cu marmura, unde este spatiu pentru gratar, loc pentru depozitarea lemnelor iar partea din spate este curata plina de verdeta foarte placuta pentru o zona de relaxare. Casa este amplasata intr-o zona foarte linistita lipsita de traficul intens al orasului unde poluarea este minima si este situata pe o strada recent asfaltata la doar 16 km de orasul Sibiu. Pretul de vanzare a imobilului este de 70000 euro negociabil.

casa cu 8 camere in judetul sibiu localitatea mag

Casa cu 1.260 m2 teren in Sacel, Sibiu

Casa cu 8 camere, suprafata utila 200 m2, teren în suprafata de 1.260 m2.
Are 3 grupuri sanitare.
ID: 182947 | actualizat acum 7 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 70.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sacel
  • Reper: Sacel
  • Numar camere: 8
  • Suprafata utila: 200 m2
  • Suprafata construita: 260 m2
  • Suprafata teren: 1.260 m2
  • Deschidere: 17 m
  • Nr grupuri sanitare: 3
  • An constructie: 1960

Alte informatii:

Casa cu 8 camere de vanzare in judetul Sibiu localitatea Mag formata din 3 constructii care sunt facute in jurul anilor 1960 din caramida cu o suprafata totala de 260 mp care au fost renovate in anul 2013.
Prima constructie este structurata de doua nivele subsol, parter si mansarda, la subsol este o pivnita incapatoare de 60 mp, la parter este un living spatios, un dormitor si doua bai iar la mansarda sunt 2 dormitoare.
A doua constructie este structurata pe parter si mansarda unde se regasesc doua dormitoare.
A treie cladire este structurata pe parter si etaj, la parter este un living frumos amenajat, bucatarie, baie cu cada si o sauna pe aburi iar la etaj este un dormitor si o terasa spatioasa de aproximativ 70 mp.
Ca si utilitati are curent electric si apa potabila din fantana unde este hidrofor pentru a usura folosinta iar ca si imbunatatiri sunt geamuri termopan, parchet laminat, gresie, faianta, izolatie termica exterioara iar ca si incalzire sunt seminee pe lemne.
Curtea imobilului este pavata cu marmura, unde este spatiu pentru gratar, loc pentru depozitarea lemnelor iar partea din spate este curata plina de verdeta foarte placuta pentru o zona de relaxare.
Casa este amplasata intr-o zona foarte linistita lipsita de traficul intens al orasului unde poluarea este minima si este situata pe o strada recent asfaltata la doar 16 km de orasul Sibiu.
Pretul de vanzare a imobilului este de 70000 euro negociabil.
  • Vanzare 70.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 182947 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 1 luna Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1932 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1708 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 04.11.2015 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei