Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Piata Cluj Sibiu. Vanzari case 8 camere. casa individuala 8 camere garaj pivnita 200mp curt

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 350 m2 teren in zona Piata Cluj - Sibiu
May 02, 2018 May 02, 2018 Casa singur in curte de vanzare in Sibiu, zona Piata Cluj, cu 8 camere decomandate, curte, garaj si pivnita, cu o suprafata construita de 336 mp, situata pe o strada linistita, ferita de zgomotul si agitatia specifice arterelor principale de circulatie, foarte aproape de Centrul Istoric, Piata Cibin, magazine, scoli, gradinite, cu acces usor catre toate zonele orasului. Imobilul, structurat pe 3 nivele D+P+E+pod mansardabil si o amprenta la sol de 150 mp, a fost construit in anul 1985 din caramida Porotherm cu termosistem de 10 cm la exterior, este acoperit cu tigla, ferestre tip termopan, finisaje interioare si exterioare cu materiale de calitate superioara, dispune de o curte cu o suprafata de circa 200 mp cu acces auto, betonata, amenajata cu zona verde si vita de vie, acces la poarta cu telecomanda. Avand o suprafata utila de 280 mp casa a fost proiectata ca locuinta familiala cu 2 apartamente si este compartimentata astfel: la parter un hol central din care se intra in living, in dormitorul mobilat cu pat matrimonial, in bucataria mare cu spatiu pentru servirea mesei si in baia cu cada, iar din living se urca cateva trepte spre un hol din care se intra in camera cu mobila de tineret, camera amenajata ca birou si baia cu cabina de dus. O scara interioara placata cu marmura care face accesul la etajul 1 compus din living, 3 dormitoare, unul avand iesire in balcon, bucataria cu loc de luat masa, 2 bai si un hol din care se urca in podul inalt, proiectat pentru o potentiala mansardare. La demisol este amenajat un garaj pentru 2 autoturisme si o pivnita, iar alaturat se afla inca un corp de cladire cu un singur nivel avand o suprafata totala de 40 mp care poate fi amenajat dupa dorinta viitorului proprietar in camera de oaspeti, bucatarie de vara, spatiu de relaxare. Fiecare dintre cele doua apartamente dispune de propriul sistem de incalzire cu centrala termica si calorifere din otel si contorizare separata la utilitati. Casa se vinde partial mobilata si utilata la pretul de 180.000 euro negociabil.

casa individuala 8 camere garaj pivnita 200mp curt

Casa cu 350 m2 teren in zona Piata Cluj - Sibiu

Casa cu 8 camere, suprafata utila 280 m2, teren în suprafata de 350 m2.
Are 4 grupuri sanitare.
ID: 201037 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 180.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Piata Cluj
  • Numar camere: 8
  • Suprafata utila: 280 m2
  • Suprafata construita: 336 m2
  • Suprafata teren: 350 m2
  • Deschidere: 10 m
  • Nr grupuri sanitare: 4
  • An constructie: 1985

Alte informatii:

Casa singur in curte de vanzare in Sibiu, zona Piata Cluj, cu 8 camere decomandate, curte, garaj si pivnita, cu o suprafata construita de 336 mp, situata pe o strada linistita, ferita de zgomotul si agitatia specifice arterelor principale de circulatie, foarte aproape de Centrul Istoric, Piata Cibin, magazine, scoli, gradinite, cu acces usor catre toate zonele orasului.
Imobilul, structurat pe 3 nivele D+P+E+pod mansardabil si o amprenta la sol de 150 mp, a fost construit in anul 1985 din caramida Porotherm cu termosistem de 10 cm la exterior, este acoperit cu tigla, ferestre tip termopan, finisaje interioare si exterioare cu materiale de calitate superioara, dispune de o curte cu o suprafata de circa 200 mp cu acces auto, betonata, amenajata cu zona verde si vita de vie, acces la poarta cu telecomanda.
Avand o suprafata utila de 280 mp casa a fost proiectata ca locuinta familiala cu 2 apartamente si este compartimentata astfel: la parter un hol central din care se intra in living, in dormitorul mobilat cu pat matrimonial, in bucataria mare cu spatiu pentru servirea mesei si in baia cu cada, iar din living se urca cateva trepte spre un hol din care se intra in camera cu mobila de tineret, camera amenajata ca birou si baia cu cabina de dus.
O scara interioara placata cu marmura care face accesul la etajul 1 compus din living, 3 dormitoare, unul avand iesire in balcon, bucataria cu loc de luat masa, 2 bai si un hol din care se urca in podul inalt, proiectat pentru o potentiala mansardare.
La demisol este amenajat un garaj pentru 2 autoturisme si o pivnita, iar alaturat se afla inca un corp de cladire cu un singur nivel avand o suprafata totala de 40 mp care poate fi amenajat dupa dorinta viitorului proprietar in camera de oaspeti, bucatarie de vara, spatiu de relaxare.
Fiecare dintre cele doua apartamente dispune de propriul sistem de incalzire cu centrala termica si calorifere din otel si contorizare separata la utilitati.
Casa se vinde partial mobilata si utilata la pretul de 180.000 euro negociabil.
  • Vanzare 180.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 201037 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 2482 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 2661 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 16.01.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei