Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Trei Stejari Sibiu. Vanzari case 8 camere. casa in sibiu zona centrala pe strada balea

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 489 m2 teren in zona Trei Stejari - Sibiu
Aug 12, 2016 Aug 12, 2016 Taboo Imobiliare va ofera aceasta ocazie unica in exclusivitate si FARA COMISION! Casa speciala in Sibiu de vanzare zona centrala pe strada Balea, cu deschidere la 2 strazi ( Balea si Diaconu Coressi ), singur in curte cu suprafata de 300 mp formata din 2 corpuri de cladiri cu intrari separate si suprafata totala a terenului de aproximativ 500 mp. Imobilul este structurat din demisol, parter si masarda, compartimentat in 8 camere, 2 bucatarii, 4 bai cu geam, avand la fiecare nivel cate un living, o bucatarie si camere adiacente decomandate. Mansarda este renovata recent cu materiale de cea mai buna calitate astfel incat stilul rustic este foarte frumos imbinat cu cel modern, pastrandu-se structura de lemn originala ce a fost reconditionata in mod profesional si imbinata cu mobila moderna care nu face altceva decat sa accentueze valoarea arhitecturii. Camera tehnica este situata la demisolul imobilului unde este montata si centrala termica in condensatie cu boiler de ultima generatie. Tot la demisol este si pivnita cu acces dinspre terasa, impartita in 2 camere. Una din camere, respectiv camera principala de la strada, are deja schimbare de destinatie pentru spatiu comercial, acest lucru fiind foarte util daca este nevoie de aceasta facilitate fara a mai face alte demersuri si cheltuieli. Cel de-al doilea corp de cladire este compus dintr-un garaj si magazie la parter; la etaj o camera foarte mare care iese in evidenta printr-o cupola enorma cu un design impresionant iar incalzirea acestuia se face cu o alta centrala termica individuala. Curtea este pavata pentru a facilita accesul autoturismelor, unde este amenajata si o terasa superba cu loc de luat masa, gratar si o fantana arteziana; iar restul terenului este gradina ornamentala cu flori si gazon. Prin amplasarea centrala si mai ales aflandu-se pe strada Balea, beneficiati astfel de SIGURANTA SI SUPRAVEGHERE PERMANENTA GRATUITA de care orice familie are nevoie. Pretul de vanzare al acestei proprietati este de 275.000 euro ( nu se aplica TVA ) - COMISION ZERO!  

casa in sibiu zona centrala pe strada balea

Casa cu 489 m2 teren in zona Trei Stejari - Sibiu

Casa cu 8 camere, suprafata utila 260 m2, teren în suprafata de 489 m2.
Are 4 grupuri sanitare.
ID: 175180 | actualizat acum 7 ani si 8 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 275.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Trei Stejari
  • Numar camere: 8
  • Suprafata utila: 260 m2
  • Suprafata construita: 300 m2
  • Suprafata teren: 489 m2
  • Deschidere: 33 m
  • Nr grupuri sanitare: 4
  • An constructie: 1944

Alte informatii:

Taboo Imobiliare va ofera aceasta ocazie unica in exclusivitate si FARA COMISION!
Casa speciala in Sibiu de vanzare zona centrala pe strada Balea, cu deschidere la 2 strazi ( Balea si Diaconu Coressi ), singur in curte cu suprafata de 300 mp formata din 2 corpuri de cladiri cu intrari separate si suprafata totala a terenului de aproximativ 500 mp.
Imobilul este structurat din demisol, parter si masarda, compartimentat in 8 camere, 2 bucatarii, 4 bai cu geam, avand la fiecare nivel cate un living, o bucatarie si camere adiacente decomandate.
Mansarda este renovata recent cu materiale de cea mai buna calitate astfel incat stilul rustic este foarte frumos imbinat cu cel modern, pastrandu-se structura de lemn originala ce a fost reconditionata in mod profesional si imbinata cu mobila moderna care nu face altceva decat sa accentueze valoarea arhitecturii.
Camera tehnica este situata la demisolul imobilului unde este montata si centrala termica in condensatie cu boiler de ultima generatie. Tot la demisol este si pivnita cu acces dinspre terasa, impartita in 2 camere.
Una din camere, respectiv camera principala de la strada, are deja schimbare de destinatie pentru spatiu comercial, acest lucru fiind foarte util daca este nevoie de aceasta facilitate fara a mai face alte demersuri si cheltuieli.
Cel de-al doilea corp de cladire este compus dintr-un garaj si magazie la parter; la etaj o camera foarte mare care iese in evidenta printr-o cupola enorma cu un design impresionant iar incalzirea acestuia se face cu o alta centrala termica individuala.
Curtea este pavata pentru a facilita accesul autoturismelor, unde este amenajata si o terasa superba cu loc de luat masa, gratar si o fantana arteziana; iar restul terenului este gradina ornamentala cu flori si gazon.
Prin amplasarea centrala si mai ales aflandu-se pe strada Balea, beneficiati astfel de SIGURANTA SI SUPRAVEGHERE PERMANENTA GRATUITA de care orice familie are nevoie.

Pretul de vanzare al acestei proprietati este de 275.000 euro ( nu se aplica TVA ) - COMISION ZERO!
 
  • Vanzare 275.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 175180 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 8 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1457 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 928 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 27.04.2015 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei