Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Selimbar Sibiu. Vanzari case 8 camere. duplex cu 8 camere decomandate in selimbar judetul

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 550 m2 teren in Selimbar, Sibiu
Jan 28, 2016 Jan 28, 2016 Casa de vanzare de tip duplex cu 8 camere decomandate situata in comuna Selimbar judetul Sibiu constructia fiind din anul 2014 fiind construita din caramida porotherm, este acoperita cu tigla de bramac si are plansee de beton. Prima parte de duplex are o suprafata totala de 170 mp acestia fiind structurati pe doua nivele parter si mansarda, la parterul imobilului este living spatios, bucatarie inchisa si baie cu geam iar la etaj sunt 3 dormitoare decomandate, din care doua dormitoare au iesire pe balcon acestea fiind separate si o baie cu geam. A doua parte de duplex are o suprafata totala de 170 mp acestia fiind structurati pe doua nivele: parter si mansarda, la parterul imobilului este living spatios, bucatarie inchisa si baie cu geam iar la etaj sunt 3 dormitoare decomandate, din care doua dormitoare au iesire pe balcon acestea fiind separate si o baie cu geam iar aceasta este la stadiul de gri avand geamuri termopan, izolatie termica exterioara, exteriorul fiind finisat. Terenul pe care este construit are o suprafata de 550 mp din care amprenta casei este de 170 mp iar curtea libera este de 370 mp pe care fiecare si-o poate amenaja dupa preferinte. Duplexul nu este racordat la utilitati precum apa, canalizarea, curentul electric si gazul dar acestea sunt pe strada unde este situat imobilul. Imobilul este situata intr-o zona linistita unde sunt doar constructii noi iar la mica distanta sunt si mijloace de transport in comun. Pretul de vanzare al duplexului este de 90900 euro negociabil.

duplex cu 8 camere decomandate in selimbar judetul

Casa cu 550 m2 teren in Selimbar, Sibiu

Casa cu 8 camere, suprafata utila 260 m2, teren în suprafata de 550 m2.
Are 4 grupuri sanitare.
ID: 179446 | actualizat acum 8 ani si 3 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 90.900 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Selimbar
  • Reper: Selimbar
  • Numar camere: 8
  • Suprafata utila: 260 m2
  • Suprafata construita: 340 m2
  • Suprafata teren: 550 m2
  • Deschidere: 12 m
  • Nr grupuri sanitare: 4
  • An constructie: 2014

Alte informatii:

Casa de vanzare de tip duplex cu 8 camere decomandate situata in comuna Selimbar judetul Sibiu constructia fiind din anul 2014 fiind construita din caramida porotherm, este acoperita cu tigla de bramac si are plansee de beton.
Prima parte de duplex are o suprafata totala de 170 mp acestia fiind structurati pe doua nivele parter si mansarda, la parterul imobilului este living spatios, bucatarie inchisa si baie cu geam iar la etaj sunt 3 dormitoare decomandate, din care doua dormitoare au iesire pe balcon acestea fiind separate si o baie cu geam.
A doua parte de duplex are o suprafata totala de 170 mp acestia fiind structurati pe doua nivele: parter si mansarda, la parterul imobilului este living spatios, bucatarie inchisa si baie cu geam iar la etaj sunt 3 dormitoare decomandate, din care doua dormitoare au iesire pe balcon acestea fiind separate si o baie cu geam iar aceasta este la stadiul de gri avand geamuri termopan, izolatie termica exterioara, exteriorul fiind finisat.
Terenul pe care este construit are o suprafata de 550 mp din care amprenta casei este de 170 mp iar curtea libera este de 370 mp pe care fiecare si-o poate amenaja dupa preferinte.
Duplexul nu este racordat la utilitati precum apa, canalizarea, curentul electric si gazul dar acestea sunt pe strada unde este situat imobilul.
Imobilul este situata intr-o zona linistita unde sunt doar constructii noi iar la mica distanta sunt si mijloace de transport in comun.
Pretul de vanzare al duplexului este de 90900 euro negociabil.
  • Vanzare 90.900 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 179446 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 8 ani si 3 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 679 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 584 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 24.08.2015 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei