Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Piata Cluj Sibiu. Vanzari case 8 camere. casa cu 8 camere decomandate zona piata cluj in si

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 614 m2 teren in zona Piata Cluj - Sibiu
Apr 24, 2017 Apr 24, 2017 Imobil constructie noua cu 8 camere si 614 mp teren, format din 2 duplexuri de vanzare, in cartierul de case Piata Cluj din judetul Sibiu. Amplasamentul si forma terenului sunt deosebite, deschiderea la 2 strazi creand un confort deosebit atat in ceea ce priveste locurile de relaxare, cat si accesul auto. Suprafata locuibila este de 220 mp, iar cele 2 duplexuri ( fiecare avand 160 mp utili ) care formeaza imobilul sunt concepute P+E si au 65 mp utili pe nivel. In cazul ambelor duplexuri la parterul fiecaruia se afla 1 bucatarie cu living open-space, 1 hol, 1 baie si 1 dressing, iar la etaj sunt 3 dormitoare mari si luminoase, 1 hol si 1 baie cu geam de aerisire. Faptul ca fiecare camera are iesire la balcon sporeste confortul, iar orientarea catre soare a cladirii creaza o ambianta placuta. Materialele folosite sunt de o calitate deosebita, caramida Cemacom, usile si geamurile de tip termopan, centrala termica si caloriferele fiind argumente clare pentru o investitie sigura. Fundatia de ciment are 1,4 m si confera soliditate si durata de viata indelungata cladirii, acoperisul de tigla definitivand un tablou al unei case reusite. Cladirile se predau la stadiul "gri avansat in interior" si "la cheie" in exterior, izolatia de polistiren fiind foarte utila. De asemenea terenul generos de 614 mp va fi ingradit cu un gard cu o fundatie de ciment de 40 cm. Zona de case este buna, strazile asfaltate, precum si scolile, gradinitele de calitate, punctele de aprovizionare si mijloacele de transport in comun fiind argumente solide pentru o investitie sigura. Pretul acestui imobil este 160000 euro negociabil.

casa cu 8 camere decomandate zona piata cluj in si

Casa cu 614 m2 teren in zona Piata Cluj - Sibiu

Casa cu 8 camere, suprafata utila 220 m2, teren în suprafata de 614 m2.
Are 4 grupuri sanitare.
ID: 201633 | actualizat acum 6 ani si 12 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 160.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Piata Cluj
  • Numar camere: 8
  • Suprafata utila: 220 m2
  • Suprafata construita: 264 m2
  • Suprafata teren: 614 m2
  • Deschidere: 60 m
  • Nr grupuri sanitare: 4
  • An constructie: 2016

Alte informatii:

Imobil constructie noua cu 8 camere si 614 mp teren, format din 2 duplexuri de vanzare, in cartierul de case Piata Cluj din judetul Sibiu.
Amplasamentul si forma terenului sunt deosebite, deschiderea la 2 strazi creand un confort deosebit atat in ceea ce priveste locurile de relaxare, cat si accesul auto. Suprafata locuibila este de 220 mp, iar cele 2 duplexuri ( fiecare avand 160 mp utili ) care formeaza imobilul sunt concepute P+E si au 65 mp utili pe nivel. In cazul ambelor duplexuri la parterul fiecaruia se afla 1 bucatarie cu living open-space, 1 hol, 1 baie si 1 dressing, iar la etaj sunt 3 dormitoare mari si luminoase, 1 hol si 1 baie cu geam de aerisire.
Faptul ca fiecare camera are iesire la balcon sporeste confortul, iar orientarea catre soare a cladirii creaza o ambianta placuta. Materialele folosite sunt de o calitate deosebita, caramida Cemacom, usile si geamurile de tip termopan, centrala termica si caloriferele fiind argumente clare pentru o investitie sigura. Fundatia de ciment are 1,4 m si confera soliditate si durata de viata indelungata cladirii, acoperisul de tigla definitivand un tablou al unei case reusite. Cladirile se predau la stadiul "gri avansat in interior" si "la cheie" in exterior, izolatia de polistiren fiind foarte utila. De asemenea terenul generos de 614 mp va fi ingradit cu un gard cu o fundatie de ciment de 40 cm.
Zona de case este buna, strazile asfaltate, precum si scolile, gradinitele de calitate, punctele de aprovizionare si mijloacele de transport in comun fiind argumente solide pentru o investitie sigura.
Pretul acestui imobil este 160000 euro negociabil.
  • Vanzare 160.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 201633 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 12 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 745 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1591 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 29.01.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei