Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Piata Cluj Sibiu. Vanzari case 9 camere. vila cu 9 camere decomandate in sibiu zona piata c

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 400 m2 teren in zona Piata Cluj - Sibiu
Apr 19, 2017 Apr 19, 2017 Vila cu 9 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Piata Cluj, cu o suprafata totala de 360 mp, construita in anul 2005 ce beneficiaza de izolatie termica si fonica si de o curte libera de 300 mp. Aceasta este structurata in D+P+E+M, compartimentata astfel: la demisol o garsoniera, la parter un apartament cu 3 camere decomandate, la primul etaj inca un apartament cu 3 camere decomandate si la mansarda un apartamement cu 3 camere decomandate ce beneficiaza si de accesul in pod unde se mai pot face inca 2 camere si se poate transforma in spatiul de locuit, accesul intre etaje realizandu-se pe scara interioara. Fiecare apartament beneficiaza de o suprafata utila de 100 mp si de imbunatatiri precum centrala termica si calorifere din otel, geamuri termopan cu tamplarie PVC, parchet laminat, gresie si faianta. Imobilul dispune de o deschidere la strada de 14 metri liniari si de o curte libera de 300 mp care are acces pentru 2 autoturisme. Cladirea se preteaza atat ca spatiu de locuit cat si ca spatiu de firma sau birouri, clinica medicala etc. Zona unde este amplasata vila se afla la o distanta de 5 minute mers cu masina fata de piata agroalimentara Cibin, fata de centrul Sibiului sunt 10 minute de mers cu masina iar in imediata apropiere sunt mijloace de transport in comun si celelalte puncte de interes public. Pretul de vanzare este de 179.000 euro negociabil.

vila cu 9 camere decomandate in sibiu zona piata c

Casa cu 400 m2 teren in zona Piata Cluj - Sibiu

Casa cu 9 camere, suprafata utila 300 m2, teren în suprafata de 400 m2.
Are 5 grupuri sanitare.
ID: 155878 | actualizat acum 6 ani si 12 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 179.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Piata Cluj
  • Numar camere: 9
  • Suprafata utila: 300 m2
  • Suprafata construita: 360 m2
  • Suprafata teren: 400 m2
  • Deschidere: 14 m
  • Nr grupuri sanitare: 5
  • An constructie: 2005

Alte informatii:

Vila cu 9 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Piata Cluj, cu o suprafata totala de 360 mp, construita in anul 2005 ce beneficiaza de izolatie termica si fonica si de o curte libera de 300 mp.
Aceasta este structurata in D+P+E+M, compartimentata astfel: la demisol o garsoniera, la parter un apartament cu 3 camere decomandate, la primul etaj inca un apartament cu 3 camere decomandate si la mansarda un apartamement cu 3 camere decomandate ce beneficiaza si de accesul in pod unde se mai pot face inca 2 camere si se poate transforma in spatiul de locuit, accesul intre etaje realizandu-se pe scara interioara.
Fiecare apartament beneficiaza de o suprafata utila de 100 mp si de imbunatatiri precum centrala termica si calorifere din otel, geamuri termopan cu tamplarie PVC, parchet laminat, gresie si faianta.
Imobilul dispune de o deschidere la strada de 14 metri liniari si de o curte libera de 300 mp care are acces pentru 2 autoturisme.
Cladirea se preteaza atat ca spatiu de locuit cat si ca spatiu de firma sau birouri, clinica medicala etc.
Zona unde este amplasata vila se afla la o distanta de 5 minute mers cu masina fata de piata agroalimentara Cibin, fata de centrul Sibiului sunt 10 minute de mers cu masina iar in imediata apropiere sunt mijloace de transport in comun si celelalte puncte de interes public.
Pretul de vanzare este de 179.000 euro negociabil.
  • Vanzare 179.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155878 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 12 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 4588 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1873 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 05.10.2015 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei