Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe x

Calculator credit bancar ipotecar casa vanzare. Credit online casa Targoviste Centru. Calculator rate credit casa 97.000 euro, simulare credit ipotecar banca Targoviste

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 270 m2 teren in zona Centru - Targoviste, Dambovita
Oct 26, 2017 Oct 26, 2017 Vanzare casa, central in Targoviste Casa este constructie mai veche si a fost refacuta in totalitate in anul 2006 aducandu-i-se urmatoarele imbunatatiri: pereti daramati si refacuti, instalatie electrica si sanitara schimbate; izolatie exterioara cu polistiren de 10 cm; geamuri din termopan pe structura PVC; centrala termica pe gaze; parchet laminat in camere; gresie si faianta in bucatarie, cele doua bai, pe hol si in antreu; usi din lemn la interior si usi din PVC la exterior (respectiv cele doua intrari in casa). Imobilul D+P+M este impartit astfel: DEMISOL - un beci cu intrare din curte; PARTER - antreu - bucatarie - 2 holuri - living - 1 baie cu cada si geam - dressing nr. 1 - hol - dormitor mic - dormitor matrimonial - dressing nr. 2 - a 2-a baie cu cabina de dus si geam la baie - terasa inchisa; MANSARDA - 1 camera rustica de relaxare si lectura + 1 balcon mic (mansarda a fost construita din lemn). De mentionat este faptul ca dressing-ul are doua intrari, el fiind amplasat in ohglinda. Casa a fost construita din caramida, are planseu din beton, este acoperita cu tabla Lindab, are suprafata utila de 140 mp si amprenta de 110 mp, curtea este in suprafata de 270 mp si are o deschidere la strada de 9 metri. Curtea este pavata partial si beneficiaza de un grill, un foisor si doua mici cotete (de pasari si pentru caine). Pretul de vanzare este de 97.000 euro negociabil.

casa deosebita, central in municipiul targoviste-

Casa cu 270 m2 teren in zona Centru - Targoviste, Dambovita

Casa cu 3 camere, suprafata utila 140 m2, teren în suprafata de 270 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 205260 | actualizat acum 8 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
 • Vanzare 97.000 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
97.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

 • Impozitul pe chirii

   

  Ce trebuie să faceţi dacă aţi avut venituri din închirieri

   
  Veniturile obţinute din închirierea unei [...]

  Postata de Decebal Mureşan din Constanta pe 18.04.2013 19:47:03
  0 comentarii comenteaza si tu
 • Vanzare 97.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 205260 Agentia: CASA IMOB TARGOVISTE Nume: Constantinescu Cristina
Actualizata: acum 8 luni Judet: Dambovita, Targoviste Telefon: vezi numarul
Listata de: 16644 ori Manager: Constantinescu Cristina Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1248 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 1 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 14.02.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 02.01.2016 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei