Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar casa vanzare. Credit online casa Brasov Centrul Istoric. Calculator rate credit casa 475.000 euro, simulare credit ipotecar banca Brasov

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 333 m2 teren in zona Centrul Istoric - Brasov
Sep 26, 2019 Sep 26, 2019 Casa propusa spre achizitionare este cu 9 camere situata in Brasov, zona strazii Nicoale Balcescu. Structura din: Demisol - loc ce poate fi amenjat ca si restaurant, crama, momentan sunt 4 incaperi foarte spatioase. Parter - hol spatios cu luminator, 5 camere, baie, bucatarie si wc de serviciu. Mansarda - neamenajata si necompartimentata Teren 333 mp cu front stradal de 26 ml, amprenta la sol a casei este 272 mp , teren total de 333 mp, ramane o mica curte interioara in suprafata de 61 mp, suprafata construita este de 816 mp, respectiv 402 mp utili, constructie din caramida . Casa necesita amenajari interioare noi. Incalzirea se face pe centrala termica pe gaz. Descriere emotionala: Spatiile interioare sunt extrem de generoase. Pozitionarea este deosebita, oferind un vad comercial ideal pentru un restaurant, un club sau o pensiune. Dotari: internet, cablu TV, linie telefonica. Accesul se face direct din drum asfaltat. Situata la numai 250 metri distanta de Piata Sfatului si la 100 de metri distanta de Complexul Olimpia si promenada Sub Tampa. Anul constructiei este 1914. Pretul de achizitie pentru aceasta vila este de 475. 000 Euro. Pentru informatii suplimentare contactati-ma: Consultant imobiliar - Boznea Ionut, Brasov. Tel: 0744121767.

Casa ultracentrala ideala restaurant, pensiune, club

Casa cu 333 m2 teren in zona Centrul Istoric - Brasov

Casa cu 9 camere, suprafata utila 402 m2, teren în suprafata de 333 m2.
Are 4 grupuri sanitare.
ID: 195226 | actualizat acum 4 ani si 6 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 475.000 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
475.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Cand alegi locuinta, in cazul unui credit?

    … Este recomandat sa alegi locuinta inainte sa depui dosarul de solicitare a creditului, banca cerand documente din care sa rezulte valoarea proiectului pentru care urmaresti sa obtii imprumutul. [...]

    Postata de Biroul de presa TopEstate din Bucuresti pe 19.08.2010 21:36:31
    0 comentarii comenteaza si tu
  • Vanzare 475.000 €
Date despre anunt Date despre agent
Proprietatea are ID: 195226 Nume: Boznea Ionut
Actualizata: acum 4 ani si 6 luni Telefon: vezi numarul
Listata de: 9551 ori Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 5302 ori Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 13.09.2016 Intrebari 0; Raspunsuri:
Contacteaza agentul
Pagina personala a agentului
  • Mai sunt inca 3 oferte de case de vanzare la pret comparabil, in Brasov.