Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe x

Imagini vanzari casa Paradisul Verde Corbeanca. Vanzari case 4 camere. casa central paradisul verde

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 300 m2 teren in zona Paradisul Verde - Corbeanca, Bucuresti
Apr 23, 2018 Apr 23, 2018 Catoma Property Invest expune celor interesati spre vanzare sau inchiriere o casa in PARADISUL VERDE, recent renovata, pretabil locuinta sau saptiu comercial, gradinita etc, 4 camere, suprafaţa utilă 145 mp, ( garaj cu 2 locuri parcare, an renovare 2017) Casa este formata din hol, living si dinning, 2 grupuri sanitare, 3 dormitoare, spaţiu de depozitare, bucătărie mobilata si utilata. Imobilul se preteaza pentru locuinta sau pentru comercializare, astfel nici un detaliu nu a fost neglijat: de la calitatea materialelor, echipamentelor şi instalaţiilor, până la calitatea asamblării şi finisajelor. Proprietatea este amplasată in centrul ansamblului rezidenţial exclusivist şi apreciat "Paradisul Verde" Corbeanca, poziţionat în afara municipiului Bucuresti, 18km pana la Arcul de Triumf, o locaţie binecunoscută pentru confortul, siguranţa si avantajele oferite celor care locuiesc aici (asociatie de locatari, farmacie, stomatologie, SPA, piscine, spalatorie auto, cabinet veterinar, curatatorie de haine, brutarie, restaurant, pizzeria, gradinita, Mega Image, terenuri de tenis si fotbal ). Complexul are o iesire la lac si una la padure. Casa se vinde finisata, renovata de curand la preţul de 244.900 EUR. Se detin toate actele pentru vanzare. Catoma Property Invest, detine reprezentare exclusiva. Agent exclusiv - Cateliu Gabriel

casa central paradisul verde

Casa cu 300 m2 teren in zona Paradisul Verde - Corbeanca, Bucuresti

Casa cu 4 camere, suprafata utila 140 m2, teren în suprafata de 300 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 211249 | actualizat acum 11 ore
 • Vanzare 244.900 €
prezentare anunt imobiliar
 • Bucuresti
 • Localitate: Corbeanca
 • Zona: Paradisul Verde
 • Reper: Paradisul verde
 • Numar camere: 4
 • Suprafata utila: 140 m2
 • Suprafata construita: 145 m2
 • Suprafata teren: 300 m2
 • Deschidere: 14 m
 • Nr grupuri sanitare: 2
 • An constructie: 2007

Alte informatii:

Catoma Property Invest expune celor interesati spre vanzare sau inchiriere o casa in PARADISUL VERDE, recent renovata, pretabil locuinta sau saptiu comercial, gradinita etc, 4 camere, suprafaţa utilă 145 mp, ( garaj cu 2 locuri parcare, an renovare 2017)
Casa este formata din hol, living si dinning, 2 grupuri sanitare, 3 dormitoare, spaţiu de depozitare, bucătărie mobilata si utilata.
Imobilul se preteaza pentru locuinta sau pentru comercializare, astfel nici un detaliu nu a fost neglijat: de la calitatea materialelor, echipamentelor şi instalaţiilor, până la calitatea asamblării şi finisajelor.
Proprietatea este amplasată in centrul ansamblului rezidenţial exclusivist şi apreciat "Paradisul Verde" Corbeanca, poziţionat în afara municipiului Bucuresti, 18km pana la Arcul de Triumf, o locaţie binecunoscută pentru confortul, siguranţa si avantajele oferite celor care locuiesc aici (asociatie de locatari, farmacie, stomatologie, SPA, piscine, spalatorie auto, cabinet veterinar, curatatorie de haine, brutarie, restaurant, pizzeria, gradinita, Mega Image, terenuri de tenis si fotbal ). Complexul are o iesire la lac si una la padure.
Casa se vinde finisata, renovata de curand la preţul de 244.900 EUR.
Se detin toate actele pentru vanzare.
Catoma Property Invest, detine reprezentare exclusiva.
Agent exclusiv - Cateliu Gabriel
 • Vanzare 244.900 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 211249 Agentia: Catoma Property Invest Srl Nume: Cateliu Gabriel
Actualizata: acum 11 ore Judet: Bucuresti Telefon: vezi numarul
Listata de: 2027 ori Manager: Grigoras Nadia Oferte în portofoliu: 51
Vizualizata de: 318 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 10 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 07.02.2018 Oferte în portofoliu: 107 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 10.31.2017 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei