Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe x

Imagini vanzari casa Progresul 1 Slatina. Vanzari case 7 camere. exclusivitate ! vila individuala, proiect personal

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 900 m2 teren in zona Progresul 1 - Slatina, Olt
Apr 23, 2018 Apr 23, 2018 RITZ IMOBILIARE va prezinta in reprezentare exclusiva, o proprietate eleganta si frumoasa aflata in zona Minulescu. Curtea si gradina,dar si designul interior al casei va plaseaza intr-o zona moderna a romantismului cu note moderne,unde bunul gust si atmosfera eleganta isi pun amprenta asupra vietii de zi cu zi..Cu o compartimentare functionala si bine gandita,cu spatii generoase si luminoase,cu regim de inaltime D+P+E=M,suprafata utila aprox. 388 mp,teren 900 mp. Vila cu dimensiuni generoase pastreaza o atmosfera intima,calda si confortabila datorita cromaticii luminoase axata pe tonuri naturale si materiale delicate,care dau o nota de eleganta intregului spatiu. La demisol avem beci si camera centralei geotermale. Parterul este compus dintr-un living spatios,birou,bucataria cu terasa,baie,hol. La etaj sunt 3 dormitoare,din care dormitorul matrimonial fiind dotat cu baie proprie si dressing,o baie pentru celelalte dormitoare,hol,terasa pe toata suprafata dormitoarelor. Baile sunt amenajate cu materiale de mare calitate,in aceeasi nota rafinata care caracterizeaza intregul ambient. Mansarda casei este destinata zonei de relaxare si lectura,are 2 dormitoare spatioase si primitoare cu ferestre velux,o baie generoasa si modern utilata, sauna. AVANTAJELE acestei proprietati sunt costurile mici la incalzire,casa avand centrala geotermala si panouri solare. Materialele si finisajele folosite la amenajarea casei sunt de inalta calitate,parchet din lemn masiv,tampl.pvc cu geam tripan,tamplaria interioara din lemn masiv. Piscina exterioara este de mare calitate si perfecta pt momentele de relaxare din lunile calde ale anului. Curtea si gradina sunt amenajate profesionist cu arbusti ornamentaliflori si copaci care dau un farmec aparte spatiului si infrumuseteaza locul..In curte avem un foisor cu gratar construit din caramida,dotat cu corpuri suspendate,chiuveta,curent. Oferta se adreseaza celor care isi doresc o casa cu multa personalitate, intr-o zona buna si linistita a orasului !

exclusivitate ! vila individuala, proiect personal

Casa cu 900 m2 teren in zona Progresul 1 - Slatina, Olt

Casa cu 7 camere, suprafata utila 380 m2, teren în suprafata de 900 m2.
Are 4 grupuri sanitare.
ID: 197153 | actualizat acum 11 ore
 • Vanzare 299.000 €
prezentare anunt imobiliar
 • Olt
 • Localitate: Slatina
 • Zona: Progresul 1
 • Reper: Zona minulescu
 • Numar camere: 7
 • Suprafata utila: 380 m2
 • Suprafata construita: 400 m2
 • Suprafata teren: 900 m2
 • Deschidere: 16 m
 • Nr grupuri sanitare: 4
 • An constructie: 2013

Alte informatii:

RITZ IMOBILIARE va prezinta in reprezentare exclusiva, o proprietate eleganta si frumoasa aflata in zona Minulescu. Curtea si gradina,dar si designul interior al casei va plaseaza intr-o zona moderna a romantismului cu note moderne,unde bunul gust si atmosfera eleganta isi pun amprenta asupra vietii de zi cu zi..Cu o compartimentare functionala si bine gandita,cu spatii generoase si luminoase,cu regim de inaltime D+P+E=M,suprafata utila aprox. 388 mp,teren 900 mp. Vila cu dimensiuni generoase pastreaza o atmosfera intima,calda si confortabila datorita cromaticii luminoase axata pe tonuri naturale si materiale delicate,care dau o nota de eleganta intregului spatiu. La demisol avem beci si camera centralei geotermale. Parterul este compus dintr-un living spatios,birou,bucataria cu terasa,baie,hol. La etaj sunt 3 dormitoare,din care dormitorul matrimonial fiind dotat cu baie proprie si dressing,o baie pentru celelalte dormitoare,hol,terasa pe toata suprafata dormitoarelor. Baile sunt amenajate cu materiale de mare calitate,in aceeasi nota rafinata care caracterizeaza intregul ambient. Mansarda casei este destinata zonei de relaxare si lectura,are 2 dormitoare spatioase si primitoare cu ferestre velux,o baie generoasa si modern utilata, sauna. AVANTAJELE acestei proprietati sunt costurile mici la incalzire,casa avand centrala geotermala si panouri solare. Materialele si finisajele folosite la amenajarea casei sunt de inalta calitate,parchet din lemn masiv,tampl.pvc cu geam tripan,tamplaria interioara din lemn masiv. Piscina exterioara este de mare calitate si perfecta pt momentele de relaxare din lunile calde ale anului. Curtea si gradina sunt amenajate profesionist cu arbusti ornamentaliflori si copaci care dau un farmec aparte spatiului si infrumuseteaza locul..In curte avem un foisor cu gratar construit din caramida,dotat cu corpuri suspendate,chiuveta,curent. Oferta se adreseaza celor care isi doresc o casa cu multa personalitate, intr-o zona buna si linistita a orasului !
 • Vanzare 299.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 197153 Agentia: Ritz Imobiliare Slatina Nume: Ritz Imobiliare Dragos
Actualizata: acum 11 ore Judet: Olt, Slatina Telefon: vezi numarul
Listata de: 32767 ori Manager: Ritz Imobiliare Dragos Oferte în portofoliu: 55
Vizualizata de: 1831 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 1 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 09.06.2016 Oferte în portofoliu: 55 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 10.18.2016 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei

Oferte similare

 • de vanzare casa cu 380 m<sup>2</sup> teren in slatina
  Ultracentral, Slatina. Casa cu 7 camere, suprafata utila 280 m2, teren în suprafata de 380 m2.
  Are 4 grupuri sanitare.
  220.000 € de vanzare
 • de vanzare casa cu 1172 m<sup>2</sup> teren in slatina
  Periferie, Slatina. Casa cu 7 camere, suprafata utila 225 m2, teren în suprafata de 1172 m2.
  Are 2 grupuri sanitare.
  44.700 € de vanzare
 • Mai sunt inca 18 oferte de case de vanzare la pret comparabil, in Slatina.