Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Alba Iulia Alba. Vanzari case din Caramida 4 camere. Casa noua de vanzare in Alba Iulia -1540 mp teren

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 1.540 m2 teren in Alba Iulia, Alba
Mar 05, 2021 Mar 05, 2021 Daca va doriti o proprietate deosebita care sa va satisfaca in ceea ce priveste aspectul, confortul, siguranta si intimitatea, atunci aceasta casa este ceea ce trebuie sa alegeti. Finalizate in anul 2017 pe un teren de 1540 mp, casa cu o suprafata utila/ construita de 143/ 173 mp este compusa dintr-un living, trei dormitoare, doua bai, o bucatarie, o camera tehnica, o terasa, un spatiu de depozitare la demisol, o copertina auto si o filigorie. Accesul in curte se realizeaza cu ajutorul unei porti cu telecomanda iar aleea strajuita pe o parte de pomi fructiferi respectiv de pomi ornamentali si prevazuta cu sistem de iluminare smart va conduce pana in fata casei. Livingul este modern si luminos cu acces la terasa placata cu travertin, bucataria inchisa este complet echipata cu mobilier si electrocasnice premium. Baile sunt impecabil finisate, una fiind dotata cu cabina de dus iar cealalta cu vana. Cele trei dormitoare cu vedere spre livada din spatele casei, respectiv din vecinatate, va asigura o odihna perfecta. Confortul termic este asigurat de ferestrele tripan, de centrala termica pe gaz - Vaillant, de izolatia termica exterioara iar istoricul platilor la gaz demostreaza faptul ca atunci cand sunt folosite materiale de calitate in constructia unei case, costurile de incalzire sunt la nivelul unui apartament. Casa se afla situata intre cartierele Cetate si Micesti, partea stanga, la 400 m de statia de autobuz, la 1000 m de Kaufland si 500 m de parcul dendrologic si Manastirea Sf Ioan Botezatorul. Nu in ultimul rand, foarte important pentru viitorii proprietari: locatia este extrem de linistita, fara riscul aparitiei unor noi constructii in vecinatate. Printre dotarile vilei mentionam parchet masiv, tigla Bramac, curent trifazat, faianta si gresie colectia Versace, pavaj premium, peste 70 pomi fructiferi. Pretul include mobilierul si aparatura electrocasnica. Oferta reprezentata exclusiv de Ionel Imobiliare. Comision cumparator 0. Detalii si fotografii suplimentare precum si intreaga oferta de case (peste 700), apartamente si schimburi de locuinte pe site-ul agentie- Ionel Imobiliare - ID-4366

Casa noua de vanzare in Alba Iulia -1540 mp teren

Casa cu 1.540 m2 teren in Alba Iulia, Alba

Casa cu 4 camere, suprafata utila 143 m2, teren în suprafata de 1.540 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
Constructie din Caramida.
ID: 231287 | adaugat acum 4 luni
 • Vanzare 219.000 € neg.
prezentare anunt imobiliar
 • Alba
 • Localitate: Alba Iulia
 • Numar camere: 4
 • Numar dormitoare: 3
 • Suprafata utila: 143 m2
 • Suprafata teren: 1.540 m2
 • Deschidere: 1 m
 • Nr grupuri sanitare: 2
 • Utilitati: Gaze, Curent electric 220V, Apa, Canalizare
 • Incalzire: Centrala proprie a locuintei
 • Constructie din: Caramida
 • An constructie: 2017

Alte informatii:

Daca va doriti o proprietate deosebita care sa va satisfaca in ceea ce priveste aspectul, confortul, siguranta si intimitatea, atunci aceasta casa este ceea ce trebuie sa alegeti. Finalizate in anul 2017 pe un teren de 1540 mp, casa cu o suprafata utila/ construita de 143/ 173 mp este compusa dintr-un living, trei dormitoare, doua bai, o bucatarie, o camera tehnica, o terasa, un spatiu de depozitare la demisol, o copertina auto si o filigorie. Accesul in curte se realizeaza cu ajutorul unei porti cu telecomanda iar aleea strajuita pe o parte de pomi fructiferi respectiv de pomi ornamentali si prevazuta cu sistem de iluminare smart va conduce pana in fata casei.
Livingul este modern si luminos cu acces la terasa placata cu travertin, bucataria inchisa este complet echipata cu mobilier si electrocasnice premium. Baile sunt impecabil finisate, una fiind dotata cu cabina de dus iar cealalta cu vana. Cele trei dormitoare cu vedere spre livada din spatele casei, respectiv din vecinatate, va asigura o odihna perfecta. Confortul termic este asigurat de ferestrele tripan, de centrala termica pe gaz - Vaillant, de izolatia termica exterioara iar istoricul platilor la gaz demostreaza faptul ca atunci cand sunt folosite materiale de calitate in constructia unei case, costurile de incalzire sunt la nivelul unui apartament.
Casa se afla situata intre cartierele Cetate si Micesti, partea stanga, la 400 m de statia de autobuz, la 1000 m de Kaufland si 500 m de parcul dendrologic si Manastirea Sf Ioan Botezatorul. Nu in ultimul rand, foarte important pentru viitorii proprietari: locatia este extrem de linistita, fara riscul aparitiei unor noi constructii in vecinatate. Printre dotarile vilei mentionam parchet masiv, tigla Bramac, curent trifazat, faianta si gresie colectia Versace, pavaj premium, peste 70 pomi fructiferi. Pretul include mobilierul si aparatura electrocasnica.
Oferta reprezentata exclusiv de Ionel Imobiliare. Comision cumparator 0.
Detalii si fotografii suplimentare precum si intreaga oferta de case (peste 700), apartamente si schimburi de locuinte pe site-ul agentie- Ionel Imobiliare - ID-4366
 • Vanzare 219.000 € neg.
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 231287 Agentia: Ionel Imobiliare Nume: Ionel
Actualizata: acum 4 luni Judet: Alba, Alba Iulia Telefon: vezi numarul
Listata de: 18825 ori Manager: Ionel Oferte în portofoliu: 20
Vizualizata de: 439 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 1 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 05.03.2021 Oferte în portofoliu: 20 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 02.14.2016 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei

Oferte similare

 • de vanzare casa d+parter, 1200 m<sup>2</sup> teren in alba iulia
  Alba Iulia. Casa D+Parter cu 4 camere, suprafata utila 250 m2, teren în suprafata de 1200 m2. mobilat, mobilier clasic.
  Are 1 balcon, 3 grupuri sanitare.
  Constructie din Caramida, perioada 2007 - prezent.
  219.000 € de vanzare
 • de vanzare casa d+parter, 756 m<sup>2</sup> teren in alba iulia
  Centru, Alba Iulia. Casa D+Parter cu 4 camere, suprafata utila 132 m2, teren în suprafata de 756 m2.
  Are 1 balcon, 1 grup sanitar.
  Constructie din Caramida.
  159.000 € de vanzare
 • Mai sunt inca 5 oferte de case de vanzare la pret comparabil, in Alba Iulia.