Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar casa. Credit online casa Sanpetru Brasov. Calculator rate credit casa Sanpetru 700 euro

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa Parter+M, 500 m2 teren in Sanpetru, Brasov
Oct 01, 2020 Oct 01, 2020 Startimob va propune spre inchiriere o casa in stil mediteranean, situata in Sanpetru, in zona de rezervatie Lempes. Proprietarii casei si-au demonstrat creativitatea si simtul estetic creand un decor asa cum le-a dictat sufletul dand casei un aer estival cu iz mediteranean . In finisarea si amenajarea spatiului interior au folosit culori calde, cu nuante dealb, bej si maro, amplificand suprafetele generoase prin spatiile vitrate de mari dimensiuni . Casa este ideala pentru o familie care isi doreste o locuinta noua, moderna, spatioasa, cu gradina , ferita de zgomote si aglomeratia urbana, insa foarte aproape de zonele de interes din Brasov . Atmosfera de vacanta este sugerata si de culorile fatadei, de gradina amenajata cu arbusti decorativi, plante ornamentale, flori, gazon si leaganul din lemn, care se potriveste si se integreaza perfect in cadrul natural ce-l inconjoara. Casa este construita in anul 2012 din cadre de beton si zidarie portanta, peretii exteriori sunt termoizolati la exterior cu 10 cm de polistiren expandat, invelitoarea este din tigla ceramica, pardoselile la interior sunt placate cu dusumea si gresie, iar incalzirea se poate realiza atat cu centrala termica pe gaz cat si prin termosemineu pe lemne - cea mai frumoasa piesa a living-ului pentru ca ofera o nota romantica si primitoare casei . Totodata casa dispune de toate utilitatile (apa, gaz, curent, canalizare), tamplarie PVC cu geam termopan, sistem de alarma. Accesul in casa propusa spre inchiriere se realizeaza printr-un ancadrament decorativ special, apoi din holul parterului putem accesa toate incaperile de pe nivel ( living-ul, bucataria si dining-ul cu acces spre terasa exterioara, camera tehnica a centralei si grupul sanitar, plus scara ce conduce spre etaj). Living-ul este nucleul central al casei oferind o foarte buna vizibilitate catre exterior iar etajul este amenajat intr-o paleta cromatica linistitoare si contine 2 dormitoare cu bai proprii fiecare, un hol si un antreu amenajat ca un colt de lectura si relaxare . Pret inchiriere : 700 Euro / luna. Proprietatea este disponibila cu 1 Martie 2018 si poate fi vizionata pana la aceasta data doar pe baza de programare telefonica cu 3 zile anterior vizitei propriu-zise. Se solicita contract pe termen lung, minim un an garantat, chiria in avans pe prima luna si o garantie in cuantumul a doua chirii lunare . Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733. 092. 093, persoana de contact -Aura Popa, sau pe e-mail: aura. popa@startimob. ro .

Casa stil mediteranean

Casa Parter+M, 500 m2 teren in Sanpetru, Brasov

Casa Parter+M cu 3 camere, suprafata utila 200 m2, teren în suprafata de 500 m2. mobilat, mobilier modern.
Are 1 balcon, 3 grupuri sanitare.
Constructie din Caramida, perioada 2007 - prezent.
ID: 154893 | actualizat acum 10 luni
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
Aceasta proprietate nu este de vanzare. Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

Date despre anunt Date despre agent
Proprietatea are ID: 154893 Nume: Aura Popa
Actualizata: acum 10 luni Telefon: vezi numarul
Listata de: 21097 ori Oferte în portofoliu: 13
Vizualizata de: 4180 ori Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: 1 modificare de pret Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 07.07.2014 Intrebari 0; Raspunsuri:
Contacteaza agentul
Pagina personala a agentului

Etichete imobiliare