Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Calea Dumbravii Sibiu. Vanzari case 10 camere. casa cu 10 camere si curte 500 mp zona calea dumbr

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 500 m2 teren in zona Calea Dumbravii - Sibiu
May 07, 2018 May 07, 2018 Casa individuala cu 10 camere compusa din 2 apartamente si o grasoniera, desfasurate pe o suprafata totala de 300 mp, teren de 500 mp, de vanzare in Sibiu zona Calea Dumbravii, dispune de doua locuri de parcare in garaj si o crama. Primul apartament se afla la parter si este compus din bucatarie si living, 2 dormitoare si o baie, acesta avand contorizare separata fata de cel de sus, centrala termica cu calorifere din otel, geamuri si usi termopan din tamplarie PVC, parchet din lemn masiv, gresie si faianta. Garsoniera compusa din 2 camere cu acces la bucataria si baia de la parter aflate in spatele primului apartament, aceasta avand la comun cu apartamentul de la parter centrala termica, aceasta constructie se afla intre etaje fiind una nou construita. Cel de-al doilea apartament se afla la etajul I al casei si este compus din living cu bucatarie, 2 dormitoare, o baie mare cu cada si una de servici, aici incalzirea se realizeaza cu o cetrala termica si calorifere din otel indiferent de restul casei, geamurile si usile termopan din tamplarie PVC, parchet din lemn masiv, gresie si faianta. Casa mai dispune de foarte multe spatii pentru depozitare, iar in spatele acesteia se afla o bucatarie de vara cu un living, o terasa acoperita si o livada cu pomi fructiferi. Pretul de vanzare al acestei casei este de 235.000 euro usor negociabil.

casa cu 10 camere si curte 500 mp zona calea dumbr

Casa cu 500 m2 teren in zona Calea Dumbravii - Sibiu

Casa cu 10 camere, suprafata utila 246 m2, teren în suprafata de 500 m2.
Are 5 grupuri sanitare.
ID: 207345 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 235.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Dumbravii
  • Numar camere: 10
  • Suprafata utila: 246 m2
  • Suprafata construita: 300 m2
  • Suprafata teren: 500 m2
  • Deschidere: 11 m
  • Nr grupuri sanitare: 5
  • An constructie: 1974

Alte informatii:

Casa individuala cu 10 camere compusa din 2 apartamente si o grasoniera, desfasurate pe o suprafata totala de 300 mp, teren de 500 mp, de vanzare in Sibiu zona Calea Dumbravii, dispune de doua locuri de parcare in garaj si o crama.
Primul apartament se afla la parter si este compus din bucatarie si living, 2 dormitoare si o baie, acesta avand contorizare separata fata de cel de sus, centrala termica cu calorifere din otel, geamuri si usi termopan din tamplarie PVC, parchet din lemn masiv, gresie si faianta.
Garsoniera compusa din 2 camere cu acces la bucataria si baia de la parter aflate in spatele primului apartament, aceasta avand la comun cu apartamentul de la parter centrala termica, aceasta constructie se afla intre etaje fiind una nou construita.
Cel de-al doilea apartament se afla la etajul I al casei si este compus din living cu bucatarie, 2 dormitoare, o baie mare cu cada si una de servici, aici incalzirea se realizeaza cu o cetrala termica si calorifere din otel indiferent de restul casei, geamurile si usile termopan din tamplarie PVC, parchet din lemn masiv, gresie si faianta.
Casa mai dispune de foarte multe spatii pentru depozitare, iar in spatele acesteia se afla o bucatarie de vara cu un living, o terasa acoperita si o livada cu pomi fructiferi.
Pretul de vanzare al acestei casei este de 235.000 euro usor negociabil.
  • Vanzare 235.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 207345 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 575 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1237 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 03.07.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei