Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Cisnadie Sibiu. Vanzari case 4 camere. casa cu 4 camere in cisnadie 115 mp utili zona lin

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 245 m2 teren in Cisnadie, Sibiu
May 18, 2018 May 18, 2018 Casa tip duplex cu 4 camere decomandate si acces auto in curte, de vanzare, in Cisnadie judetul Sibiu, cu o suprafata totala de 145 mp si o curte libera de 170 mp, situata intr-o zona linistita de case constructii noi. Locuinta are o suprafata utila de 115 mp si este structurata la parter dintr-un living spatios cu acces pe terasa, o bucatarie inchisa, baie cu geam de aerisire, debara, spatiu special amenajat pentru masina de spalat, hol si casa scarii. La nivelul superior casa este compusa din 3 dormitoare spatioase ( 2 dintre ele dispun de balcon propriu ), baie cu geam de aerisire, dressing si casa scarii. Aceasta este construita in totalitate din caramida Porotherm de 30 cm la exterior cu izolatie de 10 cm cu densitate EPS 80 si zugravita cu lavabila decorativa la exterior, acoperisul este din tigla Bramac cu hidroizolatie si parazapezi, structura dubla cu izolatie fonica, tamplarie PVC cu 5 camere si 3 foi de sticla marca Salamander, izolatie din vata bazaltica de 20 in pod. La interior casa se preda la stadiul de gri sau cheie ceea ce cuprinde pereti tencuiti si gletuiti, sapa autonivelanta, centrala termica in condensatie cu distribuitor si calorifere din otel. Valoarea locuintei este de 67.000 Euro, se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar cu un avans de minim 25%.

casa cu 4 camere in cisnadie 115 mp utili zona lin

Casa cu 245 m2 teren in Cisnadie, Sibiu

Casa cu 4 camere, suprafata utila 115 m2, teren în suprafata de 245 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 215776 | adaugat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 67.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Cisnadie
  • Reper: Cisnadie
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 115 m2
  • Suprafata construita: 145 m2
  • Suprafata teren: 245 m2
  • Deschidere: 9 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2018

Alte informatii:

Casa tip duplex cu 4 camere decomandate si acces auto in curte, de vanzare, in Cisnadie judetul Sibiu, cu o suprafata totala de 145 mp si o curte libera de 170 mp, situata intr-o zona linistita de case constructii noi.
Locuinta are o suprafata utila de 115 mp si este structurata la parter dintr-un living spatios cu acces pe terasa, o bucatarie inchisa, baie cu geam de aerisire, debara, spatiu special amenajat pentru masina de spalat, hol si casa scarii.
La nivelul superior casa este compusa din 3 dormitoare spatioase ( 2 dintre ele dispun de balcon propriu ), baie cu geam de aerisire, dressing si casa scarii.
Aceasta este construita in totalitate din caramida Porotherm de 30 cm la exterior cu izolatie de 10 cm cu densitate EPS 80 si zugravita cu lavabila decorativa la exterior, acoperisul este din tigla Bramac cu hidroizolatie si parazapezi, structura dubla cu izolatie fonica, tamplarie PVC cu 5 camere si 3 foi de sticla marca Salamander, izolatie din vata bazaltica de 20 in pod.
La interior casa se preda la stadiul de gri sau cheie ceea ce cuprinde pereti tencuiti si gletuiti, sapa autonivelanta, centrala termica in condensatie cu distribuitor si calorifere din otel.

Valoarea locuintei este de 67.000 Euro, se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar cu un avans de minim 25%.
  • Vanzare 67.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 215776 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 479 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 938 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 18.05.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei