Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa particulari Centru Santana. Vanzari case din Caramida 7 camere. Vand 2 case in acceasi curte cu multa verdeata in Santana-Arad

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa Parter, 1440 m2 teren in zona Centru - Santana, Arad
Jan 16, 2019 Jan 16, 2019 Proprietar, Vand casa mare cu multa verdeata Santana-Arad. Teren 1440 mp , suprafata construita 250mp. Are 5 dormitoare, 2 sufragerii, 4 bai, 1 bucatarie mare, la cheie, nu necesita investitii. Are ferestre si usi intrare de termopan, usi interior noi lemn, parchet masiv in 2 camere si parchet laminat in restul camerelor, gresie pe holuri si bucatarie, faianta si gresie in bai. Acoperis cu tigla Bramac. Gaz , apa, centrala termica pe gaz 30kW si 15 calorifere, aparate de clima in fiecare camera si pe holuri, toate functionale, internet, cablu tv. Video Interfon separat pt fiecare casa. Sistem de supraveghere profesional cu 4 camere montate in puncte strategice. Curtera este pavata cu 200 mp de pavaj in 2 culori, pe care se poate circula cu masina. In curte este si o terasa de 10x10m sub care puteti adaposti masina sau sa va relaxati. Cum am mentionat si in titlu, defapt sunt 2 case in aceeasi curte, lipite una de alta. Casa nr. 1 e mai veche, dar renovata complet, de la instalatie electrica la tencuiala de ciment + tencuiala decorativa, acoperis nou cu tigla Bramac, interioare, glet, lavabil etc. Are 3 bai, 3 dormitoare (din care 2 au bai proprii iar unul are si dressing), o sufragerie si o bucatarie de 7x3 m cu usa acces in curte. Mai exista o usa de acces in curte si din hol. Casa nr. 2 e constructie 2011. Are 2 dormiatoare, hol , 1 baie foarte mare, un spatiu de depozitare si o sufragerie (sau poate fi folosita ca bucatarie). Usile de acces in curte au montate si usi micute pt acces animale de companie(catel, pisica) pt ca animalul sa intre si sa iasa cand vrea. Accesul in fiecare camera se face de pe hol, nu e stil vagon. Este o casa cu o curte foarte frumoasa plina de verdeata, bolta de vita de vie, flori, 30 pomi fructiferi(ciresi, visini, pruni, meri, caisi, peri), gazon cat vezi cu ochii.. gazon si in fata casei. In curte (in spatele casei) exista si o magazie , nou construita, cu fundatie si scandura lacuita, in care va pot lasa toate ustensilele de care are nevoie o casa: masina de tuns gazonul, betoniera , bormasini, lopeti, cazma, grebla , lopeti de zapada, aparat sudura, compresor, aparat de vopsit, roaba, gratar mare barbeque etc etc... e plina magazia de asa ceva. Este o placere sa stai sub bolta de vita-de-vie vara pe balansoar sau pe hamac ... sau pe sezlonguri la soare ( 4 sezlonguri) dupa care intrati in piscina de diametru 5m : ) In fata casei este loc de parcare cimentat, pt 4 masini.. si 20 de brazi de 3m. Nu se poate adauga mai mult de 3 poze in anunt, dar va pot trimite. Va asteptam sa faceti o vizitati pt o impresie mai clara. Pozele sunt de 3 ani, totul arata lafel, mai putin brazii din fata portii care au crescut la 3m, am pus alta mobila de bucatarie mai moderna, in sufragerie alta canapea noua si fotolii noi, lavabil pe pereti alta culoare. Se poate vizita in Santana, Str. Constantin Dobrogeanu Gherea nr. 45 (va rog sa anuntati inainte). Rog seriozitate.

Vand 2 case in acceasi curte cu multa verdeata in Santana-Arad

Casa Parter, 1440 m2 teren in zona Centru - Santana, Arad

Casa Parter cu 7 camere, suprafata utila 250 m2, teren în suprafata de 1.440 m2. mobilat, mobilier modern.
Are 1 balcon, 4 grupuri sanitare.
Constructie din Caramida, perioada 2007 - prezent.
ID: 226590 | adaugat acum 5 luni
 • Vanzare 125.000 €
prezentare anunt imobiliar
 • Arad
 • Localitate: Santana
 • Zona: Centru
 • Numar camere: 7
 • Numar dormitoare: 5
 • Suprafata utila: 250 m2
 • Suprafata construita: 250 m2
 • Suprafata teren: 1.440 m2
 • Deschidere: 20 m
 • Nr grupuri sanitare: 4
 • Numar balcoane / terase: 1
 • Amplasament: în cartier de Locuinte Vechi
 • Extranivele: Pod
 • Detalii: Mobilat
 • Tip mobilier: modern
 • Utilitati: Telefon, Internet, CATV, Gaze, Curent electric 220V, Apa
 • Incalzire: Incalzire prin termoficare
 • Vedere: Vedere stradala
 • Strazi: Amenajate
 • Acces: Stradal
 • Constructie din: Caramida
 • Perioada constructie: 2007 - prezent
 • Stadiu constructie: finalizata
 • Acte: Cadastru, Intabulare, Inscris la financiar, Certificat de urbanism, Autorizatie de construire
 • Destinatie recomandata: Rezidenta
 • Vecinatati: Parcare proprie

Alte informatii:

Proprietar, Vand casa mare cu multa verdeata Santana-Arad.

Teren 1440 mp , suprafata construita 250mp.

Are 5 dormitoare, 2 sufragerii, 4 bai, 1 bucatarie mare, la cheie, nu necesita investitii.

Are ferestre si usi intrare de termopan, usi interior noi lemn, parchet masiv in 2 camere si parchet laminat in restul camerelor, gresie pe holuri si bucatarie, faianta si gresie in bai. Acoperis cu tigla Bramac.

Gaz , apa, centrala termica pe gaz 30kW si 15 calorifere, aparate de clima in fiecare camera si pe holuri, toate functionale, internet, cablu tv.

Video Interfon separat pt fiecare casa.
Sistem de supraveghere profesional cu 4 camere montate in puncte strategice.

Curtera este pavata cu 200 mp de pavaj in 2 culori, pe care se poate circula cu masina.

In curte este si o terasa de 10x10m sub care puteti adaposti masina sau sa va relaxati.

Cum am mentionat si in titlu, defapt sunt 2 case in aceeasi curte, lipite una de alta.

Casa nr. 1 e mai veche, dar renovata complet, de la instalatie electrica la tencuiala de ciment + tencuiala decorativa, acoperis nou cu tigla Bramac, interioare, glet, lavabil etc. Are 3 bai, 3 dormitoare (din care 2 au bai proprii iar unul are si dressing), o sufragerie si o bucatarie de 7x3 m cu usa acces in curte. Mai exista o usa de acces in curte si din hol.

Casa nr. 2 e constructie 2011. Are 2 dormiatoare, hol , 1 baie foarte mare, un spatiu de depozitare si o sufragerie (sau poate fi folosita ca bucatarie).

Usile de acces in curte au montate si usi micute pt acces animale de companie(catel, pisica) pt ca animalul sa intre si sa iasa cand vrea.

Accesul in fiecare camera se face de pe hol, nu e stil vagon.

Este o casa cu o curte foarte frumoasa plina de verdeata, bolta de vita de vie, flori, 30 pomi fructiferi(ciresi, visini, pruni, meri, caisi, peri), gazon cat vezi cu ochii.. gazon si in fata casei.

In curte (in spatele casei) exista si o magazie , nou construita, cu fundatie si scandura lacuita, in care va pot lasa toate ustensilele de care are nevoie o casa: masina de tuns gazonul, betoniera , bormasini, lopeti, cazma, grebla , lopeti de zapada, aparat sudura, compresor, aparat de vopsit, roaba, gratar mare barbeque etc etc... e plina magazia de asa ceva.

Este o placere sa stai sub bolta de vita-de-vie vara pe balansoar sau pe hamac ... sau pe sezlonguri la soare ( 4 sezlonguri) dupa care intrati in piscina de diametru 5m : )

In fata casei este loc de parcare cimentat, pt 4 masini.. si 20 de brazi de 3m.

Nu se poate adauga mai mult de 3 poze in anunt, dar va pot trimite.
Va asteptam sa faceti o vizitati pt o impresie mai clara.

Pozele sunt de 3 ani, totul arata lafel, mai putin brazii din fata portii care au crescut la 3m, am pus alta mobila de bucatarie mai moderna, in sufragerie alta canapea noua si fotolii noi, lavabil pe pereti alta culoare.

Se poate vizita in Santana, Str. Constantin Dobrogeanu Gherea nr. 45 (va rog sa anuntati inainte).

Rog seriozitate.

Adresa completa: Judetul Arad, localitatea Santana, zona Centru, Constantin Dobrogeanu Gherea, nr. 45

 • Vanzare 125.000 €
Date despre anunt Date despre proprietar Activitate
Proprietatea are ID: 226590 Nume: Cristi-Laura Articole (0)
Actualizata: acum 5 luni Telefon: vezi numarul Comentarii ()
Listata de: 1622 ori Judet: Arad, Santana Intrebari (0)
Vizualizata de: 697 ori Oferte în portofoliu: 1 Raspunsuri ()
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Vezi intreg portofoliul de oferte
Listata initial în: 16.01.2019 Inscris pe TopEstate din: 01.16.2019
Contacteaza proprietarul
Proiecte promovate (0)

Etichete imobiliare