Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari casa Gara Sibiu. Vanzari case 9 camere. casa individuala moderna cu 9 camere si 21 m desch

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 305 m2 teren in zona Gara - Sibiu
May 21, 2018 May 21, 2018 Se vinde proprietate compusa din 2 imobile si 305 mp teren cu 21 m deschidere la strada, in Sibiu, zona Garii, situata intr-o zona rezidentiala linistita, exclusiv de case, la 5 minute de centrul orasului, pretabila pentru 2 sau chiar 3 familii. Primul imobil este pozitionat la strada, construit pe 2 nivele, din caramida, acoperis din tigla, peretii izolati in exterior cu polistiren de 10 cm si, suplimentar, la parter si in interior cu vata minerala, ferestre tip termopan cu tamplarie din PVC de culoarea lemnului, incalzire cu 2 centrale termice pe gaz, cate una pentru fiecare nivel, incalzire in pardoseala si calorifere din otel, instalatie de aer conditionat. Acest imobil are o suprafata utila de 170 mp desfasurata pe doua nivele si a fost proiectat ca 2 apartamente, compartimentat astfel: - la parter sunt 2 dormitoare decomandate, unul avand si dressing, bucataria cu living-dining cu iesire directa in curte, hol si baie cu dus si geam de aerisire; - la etaj sunt 2 dormitoare decomandate, unul cu dressing, un living spatios, bucataria cu dining, hol si o baie cu cada si geam de aerisire; - o eleganta scara din lemn de stejar face legatura intre etaje. Imobilul dispune de pod si o pivnita uscata cu suprafata de circa 8 mp. Al doilea imobil a fost construit in curte si a fost proiectat ca spatiu pentru evenimente in familie si gazduire oaspeti, structurat ca parter si mansarda, cu o suprafata utila de 90 mp, construit din caramida, termoizolat in exterior, ferestre tip termopan cu tamplarie din PVC de culoarea lemnului, incalzire cu centrala termica pe gaz, incalzire in pardoseala si calorifere din otel. Parterul este open-space amenajat ca zona de relaxare, dining si bucatarie, iar etajul este compartimentat in 2 dormitoare decomandate si baie cu cada jacuzzi. Proprietatea dispune de o curte libera de 150 mp cu acces auto, amenajata cu dale, gazon, gratar zidit si magazii anexe. Pretul de vanzare al proprietatii este de 260.000 euro.

casa individuala moderna cu 9 camere si 21 m desch

Casa cu 305 m2 teren in zona Gara - Sibiu

Casa cu 9 camere, suprafata utila 260 m2, teren în suprafata de 305 m2.
Are 3 grupuri sanitare.
ID: 215828 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 260.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Gara
  • Numar camere: 9
  • Suprafata utila: 260 m2
  • Suprafata construita: 320 m2
  • Suprafata teren: 305 m2
  • Deschidere: 21 m
  • Nr grupuri sanitare: 3
  • An constructie: 1996

Alte informatii:

Se vinde proprietate compusa din 2 imobile si 305 mp teren cu 21 m deschidere la strada, in Sibiu, zona Garii, situata intr-o zona rezidentiala linistita, exclusiv de case, la 5 minute de centrul orasului, pretabila pentru 2 sau chiar 3 familii.
Primul imobil este pozitionat la strada, construit pe 2 nivele, din caramida, acoperis din tigla, peretii izolati in exterior cu polistiren de 10 cm si, suplimentar, la parter si in interior cu vata minerala, ferestre tip termopan cu tamplarie din PVC de culoarea lemnului, incalzire cu 2 centrale termice pe gaz, cate una pentru fiecare nivel, incalzire in pardoseala si calorifere din otel, instalatie de aer conditionat.
Acest imobil are o suprafata utila de 170 mp desfasurata pe doua nivele si a fost proiectat ca 2 apartamente, compartimentat astfel:
- la parter sunt 2 dormitoare decomandate, unul avand si dressing, bucataria cu living-dining cu iesire directa in curte, hol si baie cu dus si geam de aerisire;
- la etaj sunt 2 dormitoare decomandate, unul cu dressing, un living spatios, bucataria cu dining, hol si o baie cu cada si geam de aerisire;
- o eleganta scara din lemn de stejar face legatura intre etaje.
Imobilul dispune de pod si o pivnita uscata cu suprafata de circa 8 mp.
Al doilea imobil a fost construit in curte si a fost proiectat ca spatiu pentru evenimente in familie si gazduire oaspeti, structurat ca parter si mansarda, cu o suprafata utila de 90 mp, construit din caramida, termoizolat in exterior, ferestre tip termopan cu tamplarie din PVC de culoarea lemnului, incalzire cu centrala termica pe gaz, incalzire in pardoseala si calorifere din otel.
Parterul este open-space amenajat ca zona de relaxare, dining si bucatarie, iar etajul este compartimentat in 2 dormitoare decomandate si baie cu cada jacuzzi.
Proprietatea dispune de o curte libera de 150 mp cu acces auto, amenajata cu dale, gazon, gratar zidit si magazii anexe.
Pretul de vanzare al proprietatii este de 260.000 euro.
  • Vanzare 260.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 215828 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 703 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1343 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 19.05.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei