Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Imagini vanzari casa Centru Targoviste. Vanzari case 3 camere. casa deosebita, central in municipiul targoviste-

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 270 m2 teren in zona Centru - Targoviste, Dambovita
Oct 26, 2017 Oct 26, 2017 Vanzare casa, central in Targoviste Casa este constructie mai veche si a fost refacuta in totalitate in anul 2006 aducandu-i-se urmatoarele imbunatatiri: pereti daramati si refacuti, instalatie electrica si sanitara schimbate; izolatie exterioara cu polistiren de 10 cm; geamuri din termopan pe structura PVC; centrala termica pe gaze; parchet laminat in camere; gresie si faianta in bucatarie, cele doua bai, pe hol si in antreu; usi din lemn la interior si usi din PVC la exterior (respectiv cele doua intrari in casa). Imobilul D+P+M este impartit astfel: DEMISOL - un beci cu intrare din curte; PARTER - antreu - bucatarie - 2 holuri - living - 1 baie cu cada si geam - dressing nr. 1 - hol - dormitor mic - dormitor matrimonial - dressing nr. 2 - a 2-a baie cu cabina de dus si geam la baie - terasa inchisa; MANSARDA - 1 camera rustica de relaxare si lectura + 1 balcon mic (mansarda a fost construita din lemn). De mentionat este faptul ca dressing-ul are doua intrari, el fiind amplasat in ohglinda. Casa a fost construita din caramida, are planseu din beton, este acoperita cu tabla Lindab, are suprafata utila de 140 mp si amprenta de 110 mp, curtea este in suprafata de 270 mp si are o deschidere la strada de 9 metri. Curtea este pavata partial si beneficiaza de un grill, un foisor si doua mici cotete (de pasari si pentru caine). Pretul de vanzare este de 97.000 euro negociabil.

casa deosebita, central in municipiul targoviste-

Casa cu 270 m2 teren in zona Centru - Targoviste, Dambovita

Casa cu 3 camere, suprafata utila 140 m2, teren în suprafata de 270 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 205260 | actualizat acum 6 ani si 5 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 97.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Dambovita
  • Localitate: Targoviste
  • Zona: Centru
  • Reper: Liceul balasa doamna
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 140 m2
  • Suprafata construita: 150 m2
  • Suprafata teren: 270 m2
  • Deschidere: 9 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2006

Alte informatii:

Vanzare casa, central in Targoviste
Casa este constructie mai veche si a fost refacuta in totalitate in anul 2006 aducandu-i-se urmatoarele imbunatatiri: pereti daramati si refacuti, instalatie electrica si sanitara schimbate; izolatie exterioara cu polistiren de 10 cm; geamuri din termopan pe structura PVC; centrala termica pe gaze; parchet laminat in camere; gresie si faianta in bucatarie, cele doua bai, pe hol si in antreu; usi din lemn la interior si usi din PVC la exterior (respectiv cele doua intrari in casa).
Imobilul D+P+M este impartit astfel: DEMISOL - un beci cu intrare din curte; PARTER - antreu - bucatarie - 2 holuri - living - 1 baie cu cada si geam - dressing nr. 1 - hol - dormitor mic - dormitor matrimonial - dressing nr. 2 - a 2-a baie cu cabina de dus si geam la baie - terasa inchisa; MANSARDA - 1 camera rustica de relaxare si lectura + 1 balcon mic (mansarda a fost construita din lemn). De mentionat este faptul ca dressing-ul are doua intrari, el fiind amplasat in ohglinda.
Casa a fost construita din caramida, are planseu din beton, este acoperita cu tabla Lindab, are suprafata utila de 140 mp si amprenta de 110 mp, curtea este in suprafata de 270 mp si are o deschidere la strada de 9 metri. Curtea este pavata partial si beneficiaza de un grill, un foisor si doua mici cotete (de pasari si pentru caine).
Pretul de vanzare este de 97.000 euro negociabil.
  • Vanzare 97.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 205260 Agentia: CASA IMOB TARGOVISTE Nume: Constantinescu Cristina
Actualizata: acum 6 ani si 5 luni Judet: Dambovita, Targoviste Telefon: vezi numarul
Listata de: 16644 ori Manager: Constantinescu Cristina Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 2218 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 1 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 14.02.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 02.01.2016 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei